Decoratieve technieken

Decoratieve technieken

Geef uw interieur een originele touch met onze decoratieve technieken

Uw interieur een krachtige uitstraling geven met een uniek effect op de muur? Naast standaard schilderwerken of behangwerken blinken de professionele schilders bij Schilderwerken Van Nuffel ook uit in decoratieve verftechnieken. Of u nu net een modern en strak of juist een warm resultaat wenst, wij gaan elke uitdaging aan.

Decoratieve technieken

Laat decoratieve technieken over aan een professional

Decoratieve verftechnieken komen pas tot hun recht als ze uitgevoerd worden door een professionele schilder.

  • Onze mensen bereiden de ruimte tot in de puntjes voor.
  • We werken telkens met verf en verfmaterialen van Belgische topkwaliteit.
  • Onze schilders behalen in een mum van tijd het gewenste effect.
  • Schilderwerken Van Nuffel hanteert steeds een correcte prijs-kwaliteitsverhouding.
Verdient uw interieur net dat tikkeltje meer? We komen uw woning bekijken en bespreken welke decoratieve techniek uw interieur het meeste tot zijn recht laat komen.

De decoratieve verftechnieken bij Schilderwerken Van Nuffel

Meer over onze decoratietechnieken:

Creëren wanden met een stenen look, die bovendien naadloos kunnen overlopen naar douchewanden en badkamervloeren. Aqua Sensa geeft uw interieur een discrete, minimalistische en tijdloze stijl die warmte en sfeer uitstraalt.

Geeft u muren een authentieke, mediterrane uitstraling met zachte kleurschakeringen. Maroc Original zorgt voor een mineraal uitzicht, echt als steen. Deze verftechniek is toepasbaar in 30 verschillende kleuren.

Bevat minuscule glaspareltjes die voor een unieke lichtweerkaatsing en diepte-effect zorgen. Ice maakt uw wanden uiterst krasvast en onderhoudsvriendelijk. De techniek is uitstekend geschikt voor badkamers en douchewanden.

Is ontwikkeld ter bescherming van wanden in openbare ruimtes. De kras- en stootvastheid maken van Tusk een naadloos en mooi alternatief voor stootbanden of vinylstroken in bijvoorbeeld scholen of appartementsgebouwen.

Is een product op basis van natuurlijke elementen, zoals marmerpoeder, waardoor het een matte, ambachtelijke look teweegbrengt. Beau bevat een ragfijne structuur en past perfect in een modern interieur.

Coprox producten vinden hun oorsprong in Zuid-Afrika. Daar worden de grondstoffen voor de (kunsthars gebonden) cementmortel nog steeds gewonnen en worden de Coprox producten succesvol toegepast bij het waterdicht afwerken van wanden, vloeren, gevels, kelders, etc..

Is een micro-mortel voor technische en decoratieve bekledingen. Mortex biedt uiteenlopende mogelijkheden voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. De techniek is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is waterdicht en hittebestendig.

Maroc Vintage Glamour ademt de tijdloze sfeer uit van oude paleizen met barokke ornamenten. Deze techniek zorgt voor een gevoel van luxe en verfijning dat contrasteert met een ruwe, verweerde ondergrond.

Met Limestone geef je je woning een authentieke, landelijke sfeer. Limestone is een kalkverf met typische bonte kleurschakeringen die de muur doen leven.

Een waaier aan mogelijkheden

Onze passie voor interieurafwerking uit zich naast decoratieve verftechnieken ook in:

Upgrade uw interieur met onze decoratieve technieken

Contacteer ons voor een afspraak.

Contacteer ons