Particulieren

Particulieren

Uw schilderwerken overlaten aan een professional?

Voor een mooi, duurzaam en onberispelijk eindresultaat kunt u uw schilderwerken overlaten aan een professioneel schildersbedrijf. Bij Schilderwerken Van Nuffel in Sint-Lievens-Houtem zijn we gespecialiseerd in diverse decoratieve technieken en zijn we op de hoogte van trends en nieuwe verfsystemen. We gebruiken moderne verfmaterialen en hebben de geschikte kwaliteitsverf voor uw ondergrond en het gewenste resultaat.

Particulieren

Zowel binnen- als buitenschilderwerken

Wilt u naast uw interieur ook uw gevel en schrijnwerk een nieuwe look geven? Naast binnenschilderwerken voeren onze vakmannen ook uw buitenschilderwerken zorgvuldig uit.

Recente en kwalitatieve producten

Onze schilders werken uitsluitend met professioneel verfmateriaal en kiezen voor de kwaliteitsverf van Boss Paints. Zo garanderen we u een prachtig egaal eindresultaat, optimale kleurjuistheid en eenvoudig onderhoud.

Particulieren

Decoratieve technieken op uw muur?

Wilt u een iets indrukwekkendere afwerking van uw wanden? De vakmannen bij Schilderwerken Van Nuffel beheersen naast egale schilderwerken ook decoratieve technieken. Ze maken van uw muur een ware eyecatcher aan de hand van decoratieve technieken.

Indien u eerder de voorkeur heeft voor een opvallende accentmuur, dan heeft u ook de keuze tussen behangwerken of fotobehang.
Particulieren

Gratis kleuradvies van een professional

Weet u niet helemaal zeker welke kleuren uw interieur zullen opwaarderen? Onze kleurdeskundigen weten als geen ander welk effect bepaalde kleuren hebben op een interieur. Ze komen graag bij u langs om de ruimte te analyseren en u gratis professioneel kleuradvies te geven.

Benieuwd naar het prijskaartje?

Contacteer ons en we stellen gratis een offerte voor u op.

Contacteer ons