Fotobehang op maat

Fotobehang op maat

Duurzaam en haarscherp fotobehang op maat

Wenst u een grote print of foto op een muur in uw woning of wilt u een wand in uw zaak, showroom of kantoor in het oog laten springen? Ook voor fotobehang op maat (Airtex behang) kunt u bij Schilderwerken Van Nuffel terecht.

Fotobehang op maat

De voordelen van Airtex fotobehang

In tegenstelling tot behangpapier, wordt Airtex behang geleverd in zijn geheel en niet in rollen. De mogelijkheden qua prints zijn dus eindeloos. Maar er zijn nog meer voordelen van ons fotobehang op maat:

Het fijne Airtex behang is verrassend stevig en krasvast, waardoor het niet kreukt of scheurt. De toplaag is bovendien waterafstotend en kunt u gemakkelijk reinigen. Het fotobehang op maat leent zich dus ook uitstekend voor openbare plaatsen.

Uw gewenste print of foto kan in 1 geheel op uw wand aangebracht worden. Op die manier zullen er nooit naden zichtbaar zijn. De printafmeting van het fotobehang gaat tot maar liefst 45 meter breed en 5 meter hoog.

Deze vorm van wandbekleding is UV-bestendig en heeft een grijze achtergrond. De kleuren van uw foto zullen niet verkleuren door de zon en een gekleurde achterwand zal niet zichtbaar zijn. Daarbij werkt het materiaal brandvertragend en voldoet het aan de Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen.

Van uw muur een echte eyecatcher maken?

Contacteer ons en vertel ons over uw ideeën.

Contacteer ons